Deadline for oprettelse af biomasseleverancer jan-apr 2024 er 15. juni.

15. maj 2024

Nu siger kalenderen maj, og vi kan se frem til et par helligdage og snarlig sommer. Det betyder, at vi i DFH kan begynde at gøre status på bæredygtig biomasse 2024.   

Upload af biomasseleverancer for januar – april (+maj, hvis muligt) 2024 i DFHs portal senest 15. juni

Vi er i gang med kvalitetssikringen og løbende tilbagemeldinger til jer, som allerede har oprettet leverancer i portalen. For de af jer, der endnu ikke har lagt leverancer ind for 2024, skal I snarest i gang. 

Vi beder jer lægge alle biomasseleverancer, I har modtaget i perioden 1. januar – 1. april 2024 i portalen senest mandag d. 15. juni. Det er en god idé at lægge leverancer for maj ind, så snart I har dokumentationen.

Når I gør det, kan vi give jer løbende tilbagemeldinger.  På den måde kan I rette op på eventuelle fejl og mangler allerede nu. Det mindsker det store arbejdspres op mod indberetningsfristen.

Verifikator stiller krav om at kunne udtage stikprøver ud fra alle selskabers leverancer. Mangler der leverancer fra nogle medlemmer, bremser det den fælles verifikation i DFH. Det er vi naturligvis ikke interesserede i.

I tvivl om noget? Se vores vejledningsvideoer eller kontakt os

I kan se nogle af vores forskellige instruktionsvideoer til biomasse for at få genopfrisket, hvordan I opretter de forskellige leverancer I DFH-portalen. Det kan ses via linket her, når I er logget ind på portalen.

Kontakt os gerne for hjælp til hvordan biomassen registreres korrekt i portalen, hvis I er i tvivl, om materialet I har modtaget fra leverandøren, eller I har andre spørgsmål til biomasseindberetningen.

Vi giver den nødvendige vejledning, så I kan føle jer sikre i, hvad I skal gøre, og I kommer i mål. Hvad enten det bedst gøres med en mail, en telefonsamtale eller en online gennemgang for at genopfriske systemet.

 

Kontakt os på: 7630 8006 eller på kontakt@dfhservice.dk

 

//